Sint Trudostraat 98 – 3990 Wijchmaal (Peer)   –   011 73 29 13   –   info@devonder.be

Katrien Hompes

Diëtiste

011 73 29 13

Hoi, mijn naam is Katrien Hompes en werkzaam als erkend diëtiste in deze artsenpraktijk.

Ik studeerde af als Voedings-en Dieetdeskundige aan de Thomas More Hogeschool in Geel. Na mijn studies kon ik ervaring opdoen als klinisch diëtiste in het ziekenhuis van Pelt. Nu ben ik trots om deel uit te maken van het team diëtisten van het Wit Gele Kruis. Vanuit deze organisatie werk ik in meerdere huisartsenpraktijken en geef ik de nodige ondersteuning in een woonzorgcentrum. Als erkend diëtiste kunnen kinderen en volwassenen bij mij terecht voor overgewicht, ondergewicht, diabetes, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, hartaandoeningen, maag- en darmproblemen, allergiën en/of intoleranties,… .

Doordat ik deel uitmaak van een team diëtisten met elk hun specialiatie, wordt u op de best mogelijke en wetenschappelijk onderbouwde manier begeleid.

Bij het woord voeding denk ik niet alleen aan eten en drinken, maar ook aan gezondheid, gezelligheid, familie, vrienden, reizen,… .
Niet iedereen is gebaat bij éénzelfde aanpak en daarom ga ik graag samen met jou op weg. Op jouw tempo haalbare doelen stellen, die leiden naar verandering voor een lang en gezond leven.