Foto Tineke.jpg

Vroedvrouw:

Tineke Jannis pikt de draad terug op als vroedvrouw en verpleegkundige.

Zij is elke dag aanwezig in de praktijk.

Afspraken bij haar kunnen gemaakt worden telefonisch via het secretariaat (011 73 29 13) of door te mailen naar groepspraktijkdevonder@gmail.com.

Wie ben ik?

Ik ben Tineke Jannis, vroedvrouw en mama van 3.

In 2010 studeerde ik af als vroedvrouw aan de PXL en KHLim. Aansluitend ben ik beginnen werken bij het Wit-Gele Kruis. Hier heb ik 9 jaren ervaring opgedaan als vroedvrouw aan huis, zowel pre- als postnataal. 

In 2019 ben ik gestart als onthaalmedewerker en verpleegkundige in de groepspraktijk, maar al snel werd me duidelijk dat ik in hart en nieren vroedvrouw ben. Daarom herneem ik mijn activiteiten als vroedvrouw en dit voor de prenatale begeleiding van zwangeren en hun gezin.

Bij mij kan je terecht voor de klinische opvolging van je zwangerschap, maar ook voor het bespreken van alle vragen en onzekerheden die een zwangerschap met zich mee kunnen brengen. 

Daarnaast volg ik een opleiding tot perinataal verliesconsulent en verwacht ik vanaf oktober 2021 ook mijn steentje te kunnen bedragen in de begeleiding van mensen die een verlieservaring meemaken of hebben meegemaakt.