Sint Trudostraat 98 – 3990 Wijchmaal (Peer)   –   011 73 29 13   –   info@devonder.be

Annemie Leduc

Vroedvrouw

011 73 29 13

Over Annemie Leduc

Hallo, Ik ben Annemie Leduc en als vroedvrouw werkzaam in deze praktijk.

Ik begeleid vrouwen met een zwangerschapswens (preconceptioneel), tijdens de zwangerschap (prenataal) en na de bevalling (postnataal).

26 jaar geleden studeerde ik af als vroedvrouw en begon ik te werken in het vroedvrouwenteam van het Wit-Gele Kruis. Ik deed ook een tijdje ervaring op als vroedvrouw op de verloskamer en de kraamafdeling in het ziekenhuis van Lommel (ondertussen een fusie met Pelt, Noorderhart).

Ik volgde mijn hart en keerde terug naar de thuiszorg en ben trots om sindsdien, samen met mijn collega’s, het vroedvrouwenteam binnen het Wit-Gele Kruis verder uit te bouwen. 12 jaar geleden volgde ik de opleiding tot lactatiekundige om mama’s nog beter te begeleiden tijdens hun borstvoedingsperiode.

In mijn dagdagelijks werk vind ik het belangrijk om vrouwen alle info te geven om gezond zwanger te worden in het belang van henzelf én de baby. Ik wil toekomstige ouders voorbereiden op de bevalling om zo vol vertrouwen dit moment tegemoet te gaan. De komst van de baby is een wonderlijk gebeuren! Bij deze grote verandering wil ik ondersteunen en geruststellen. De postnatale opvolging doe ik bij jullie thuis.

Ikzelf en enkele collega’s geven ook workshops. Op regelmatige basis zullen er in de praktijk groepssessies georganiseerd worden zoals bv EHBO voor het jonge kind, borstvoedingsworkshops, babymassage,…

Als (aanstaande) mama of koppel kan je op consultatie komen met een zwangerschapswens, tijdens de zwangerschap, na de bevalling, bij borstvoedingsproblemen of als een zwangerschap of geboorte anders loopt dan verwacht.

Afspraken

Afspraken bij haar kunnen gemaakt worden telefonisch via het secretariaat (011 73 29 13).